reede, 29. august 2008

Meenutusi

Lihtsalt pildid ammustest kokkamistest, mis tekitavad sees väga hea ja sooja tunde :)

Õhtusöök Triinuga: terav tiigerkreveti karri...




Korralik õhtusöök kümnele: šampanja, hors d'oeuvres, eelroog, põhiroog, magustoit ja palju veini...

Iseküpsetatud ciabatta'd ootavad lauale viimist

Tööpind

Nendest tulevad rukkijahust korvikesed

Eelroa kaunistatud taldrikud hetk enne seenesuflee maandumist

Hors d'oeuvre šampanja kõrvale

Kaetud laud hetk enne külaliste saabumist


Maitseelamusteni,

Veronika

3 kommentaari:

Pille ütles ...

Veronika, mis suupiste see sinna šampanja kõrvale oli?
Ja õhtusöök paistab uhke. Need seenesuflee taldrikud on väga kenasti kaunistet!!

Veronika ütles ...

Rukkikorvike, mille sees (kui ma nüüd ei eksi) on mädarõika ja toorjuustu kreem külmsuitsulõhe (või -forelliga). Proovin otsida retsepti üles ja siis üles panna või sulle saata... kõigepealt pean aga selle muidugi üles leidma :)

Veronika ütles ...

Ahaaa... leidsin pika otsimise peale üles :) See on ju retsept nami-namist :D Täpsemalt http://www.nami-nami.ee/recipe.php?q=detail&pID=6936. Aga ma kasutasin ainult rukkijahu ning toorjuustule lisasin märarõigast, sest see andis natuke funk'i juurde. Ei mäleta praegu kahjuks seda, kas ma kasutasin lõhe- või forellifileed.