Niisiis, kätte jõudis kolmapäev ja ma asusin köögis toimetama melanzane alla parmigiana kallal. Retsept pärineb Jamie Oliver'i raamatust Jamie's Italy ning on kätte saadav ka SIIT.
Ei hakka retsepti ümber kirjutama, kuid lisaksin, et koguseid tasub kindlasti vaadata oma maitse järgi. Mina võtsin nt 2 sibulat ja 3 küüslaukuküünt jne. Samuti kasutasin ma mozzarellat ning purgitomateid, kuna need olid käepärasemad.
Veiniäädika asemel lisasin törtsu balsamiäädikat ning tomatikastmele lisasin pool tassi piima, et vähendada kastme happelisust. Samuti lisasin tomatikastmele ka suurema peotäie eelnevalt röstitud seedermänniseemneid.

Iseenesest on see väga hea ja lihtne retsept. Roog valmib kiiresti, mistõttu sobib suurepäraselt tööpäeval õhtusöögilauale. Ja järgmisel päeval lõunaks :P
Veronika
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar