kolmapäev, 19. august 2009

Aiamaalt kööki

Need, kes kevadel panid maha kabatšokitaimed, need saavad praegu nautida igapäevaselt suurepäraseid värskeid kabatšokke, nii hommiku-, lõuna- kui õhtusöögiks :) Ja see ei tundu üldse sobimatu või imelik, vaid kerge ja maitsev ja mõnus ja...

Igal juhul, siin on üks mu suurtest lemmikutest - kabatšokikotletid :) Ise sõin neid viimati lõunasöögiks, kuid sobivad need nii hommiku-, lõuna kui õhtusöögiks :)

See on vist üks lihtsamaid ja maitsvamaid sööke üldse ning selles see ilu ja võlu ju seisnebki ;)

Kabatšokikotletid



1 kabatšokk, riivitud
1 muna
jahu
sool

Valmistamine:

1. Sega omavahel koostisained ja prae õlis pannil.

2. Söö rohke hapukoorega :)


Veronika

Kommentaare ei ole: