Ma alustasin sellest, et lisasin neid kohupiima sisse, mida sõin hommikusöögiks. Järgmine samm oli koogi küpsetamine.
Sobivus šokolaadiga 100%line :) Samuti on suureks plussiks astelpaju marjade mahlasus garanteerides selle, et kook ei jää mingil juhul kuivaks.
Šokolaadi-astelpaju kook
12 lõiku

175 g võid, sulatatud
3 muna
2 dl suhkrut
2 dl jahu
200 g 70% tumedat šokolaadi, sulatatud
noaotsatäis soola
250-300 dl astelpaju marju
Valmistamine:
1. Sulata või tasasel tulel, lase veidi jahtuda.
2. Sulata keeva vee kohal nõus šokolaad.
3. Klopi munad heledaks vahuks. Lisa suhkur, jahu ja sool ning sega ühtlaseks massiks. Seejärel lisa või ja šokolaad. Viimasena sega hulka astelpaju marjad ja kalla mass lahtikäiva koogivormi sisse.
4. Küpseta 175-kraadises ahju 30 minutit, kuni koogi servad vormi külgedelt veidi lahti löövad.
Veronika :)
1 kommentaar:
No rõõm kuulda, et ma midagi uut Sulle tutvustada oled suutnud :)
Mul on tõesti astelpajud päris tihti menüüs - mõnusalt hapukad marjad!
Postita kommentaar