neljapäev, 26. juuni 2008

Pika nädalavahetuse hommikusöögid

Tegelikult olen päris mitu postitust võlgu, aga pikal nädalavahetusel oli patt arvuti taha ronida. Püüan nüüd asja parandada...

Juba mitu päeva järjest mõtlesin sellele, kuidas hommikusöögiks võiks teha kartulipannkooke, kuid asja võtsin käsile alles esmaspäeval. Minu jaoks peitub kartulikookides miskine nostalgia. Mõtlen kohe vanaemale ning tema häädele kartulipannkookidele. Nad on nii maitsvad ja kui neid veel süüa suure hulga hapukooorega, siis... mmmm... keele viib alla.

Kartulipannkoogid
Söödab 1 suurt kõhtu :)

4 väiksemat kartulit
1 muna
soola
hapukoort, serveerimiseks

Valmistamine:

1. Koori kartulid ning riivi riivi kõige peenemal riivil (kuidagi segane sai vist :)).

2. Sega kartulimassi hulka muna ja lisa sool.

3. Prae pannil ning naudi hapukoorega.




Antud postitus on küll pühendatud hommikusöökidele, kuid selle peategelased on siiski kartulipannkoogid. Vaatamata sellele mainin vaikselt ära, et teisipäeval nautisin hommikusöögiks tassi musta tee kõrvale kooreta keedetud muna, mida serveerisin röstitud rukkileival suitsulõhega.



Veronika

Kommentaare ei ole: