esmaspäev, 9. november 2009

Kodune või

Eile jõudsin järeldusele, et ma ei ole juba päris ammu teinud võid. Mingi aeg ma poest üldse võid ei ostnudki, vaid tegin seda kodus. Murulauguga ja soolaga või ainult soolaga või... võimalusi on nii palju ja kõik variandid on niiii head. Ja loomulikult või enda valmistamine - tekitab kohe sellise mõnusa meeleolu.




Kodune või

35% rõõska koort (kasutasin Nopri talu oma)
soola või muid soovitud lisandeid

Valmistamine:

1. Mikserda rõõska koort nii kaua kuni see läheb tükki ning eraldub vadak.

2. Pressi peenepõhjalisel sõelal lusikaga massist vadakut välja, kuni mass ühtlustub.

3. Lisa enda soovil maitseaineid (soola või murulauku või tilli või...) ning sega veelkord läbi ja pane karpi ning külmkappi.

4. Määri leivale ja naudi.



Veronika

Kommentaare ei ole: